Încălzire pentru ElectroRuga de la Buzad. Hybrid Minds a adus drum’n’bass sănătos...

Încălzire pentru ElectroRuga de la Buzad. Hybrid Minds a adus drum’n’bass sănătos la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-600983076">
Hybrid Minds a făcut încălzirea pentru festivalul ElectroRuga

Amatorii de drum’n’bass au avut parte sâmbătă seara de un eveniment de excepție, în cadrul căruia Josh White, britanicul care alături de colegul său Mathew Love e cunoscut în lumea întreagă grație proiectului Hybrid Minds, a mixat pentru un public numeros, care a savurat așa cum se cuvine sound-urile prezente la la D’arc pe Mal. De când s-a lansat în muzică, în 2012, proiectul Hybrid Minds a avut un succes răsunător în lumea DnB, albumul Elements fiind nominalizat la Drum&Bass Arena Awards pentru cel mai bun disc al anului 2017.

Evenimentul a fost o „încălzire” pentru ElectroRuga de Buzad, festival care va avea loc în 1-2 septembrie, într-un peisaj de poveste, aflat la poalele dealurilor Lipovei, în satul Buzad, la aproximativ 50 de kilometri de Timișoara.

„Ne gândim la acest festival de 3 ani. Lucrăm pentru această primă ediție de un an de zile și suntem foarte bucuroși să venim în fața voastră cu un lineup de top”, spune Cristian Philipp, organizator al acestui festival.

Secțiunea muzicală prezintă la scena principală o serie de artiști precum The Herbaliser, MC Xander, Geordie Little și un număr inedit cu cei din Taraful de Caliu, care vor performa live, pe timp de zi, iar noaptea, un lineup de drum’n’bass cu DJ de talie internațională: Spectrasoul, Enei, DC Breaks & Loadstar. În festival vor mai fi amenajate două scene: Iuresh Stage – unde se va dansa pe muzică psy-trance, goa și techno și Old School Stage, la Școala Veche din Buzad, unde se amenajează o scenă VRTW și un party cu DJ cunoscuți, de Școală Veche.

„Pe lângă partea muzicală, am pregătit ateliere foarte interesante. Avem oportunitatea de a fi introduși în lumea scratching-ului de un campion mondial (JFB), de a descoperi frumoasa zonă a Buzadului și arta oieritului într-un tur cu oile în cadrul atelierului de ciobăneală, de a ne bucura mintea și sufletul la expoziția de pictură și proiecțiile Timishort Filmfest, de a dansa la un Silent Party inedit sau a achiziționa produse de calitate de pe Aleea producătorilor locali la Electrorugă. Vă propunem două zile în natură, cu muzică bună și cultură. Construim, începând cu această primă ediție, un pol cultural în care ruralul se contopește cu urbanul într-un mix ideal”, a adăugat Cristian Philipp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.