Incendiu devastator în vestul țării. Două case au fost arse din temelii...

Incendiu devastator în vestul țării. Două case au fost arse din temelii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1390271476">

Incendiu violent ieri seară, în cartierul arădean Micălaca. Flăcări de zeci de metri au distrus două case de pe strada Gherghinei, unde au fost solicitați zeci de pompieri să intervină pentru a stinge focul care a pus în pericol viața a zeci de locuitori.

Alarma a fost dată în jurul orei 23.00, iar până la sosirea salvatorilor deja două case au fost făcute scrum. După o intervenție de aproape o oră, pompierii au reușit salvarea celorlalte trei locuințe unde exista pericolul de propagare a incendiului. Din partea Detașamentului de Pompieri Arad au intervenit 17 subofițeri și trei subofițeri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru și salvare de la înălțimi, o ambulanță SMURD și o autospecială grupa operativă.

Conform informațiilor venite din partea ISU Arad, flăcările au fost stinse în totalitate de abia după două ore de la începutul intervenției.  Cauza de la care a pornit incendiul urmează să fie stabilită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.