INCREDIBIL Ce a postat Robu pe Facebook, azi noapte, după mazilierea directorului...

INCREDIBIL Ce a postat Robu pe Facebook, azi noapte, după mazilierea directorului STPT

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a reacționat, în stilu-i caracteristic, pe Facebook, după ce, ieri, liberalul Sorin Supuran, instalat de șapte săptămâni ca director general al Societății de Transport Public Timișoara a fost demis de colegii săi de partid din consiliul de administrație după o ședință fulger. Schimbarea din funcție a venit la o zi după ce într-o conferință de presă, Supuran l-a contrazis pe Robu afirmând că biletele pe transportul în comun nu se vor plăti exclusiv cu telefonul mobil așa cum anunțase, anterior, primarul.


Imediat după mazilirea lui Supuran, edilul, care este și șeful PNL Timiș, a declarat „nu știu ce s-a întâmplat. (..) Nu sunt de acord să se fi întâmplat astăzi, am spus. Eu doream să avem o discuție lămuritoare pentru că nu pot fi de acord cu mărirea salariului la 20.000 lei, nu pot fi de acord cu aducerea a 15 oameni despre care eu știu absolut nimic, aflu din presă că au fost aduși, să nu se colaboreze cu consiliul de administrație în condițiile în care toți sunt o echipă asumată de mine și trebuiau să colaboreze”.

Azi noapte, la ora 2.00, Nicolae Robu a postat pe contul său de Facebook un sondaj de opinie cu textul ”ȘTIȚI CĂ ÎN TIMIȘOARA CĂLĂTORIILE CU TRANSPORTUL ÎN COMUN SE POT PLĂTI CU TELEFONUL? Nu prin SMS, ci de pe card bancar (!!!), printr-o aplicație gratuită, bazată pe cod QR, numită 24pay? Deci, la îndemâna oricărui posesor de telefon «smart» și de card bancar, român sau străin?”, variantele de răspuns fiind „da, am știut” sau „nu, n-am știut”. După câteva ore, majoritatea comentarilor postate îi cereau primarului să renunțe la ideea plății biletelor doar cu telefonul mobil.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.