Inspectori de la Protecția Consumatorilor Timiș, în control la restaurantul McDonalds în...

Inspectori de la Protecția Consumatorilor Timiș, în control la restaurantul McDonalds în care se plimbau gândaci. Măsurile luate UPDATE Ce spun reprezentanții companiei

0
DISTRIBUIȚI

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș s-a autosesizat după ce, ieri, PRESSALERT.ro a publicat imagini cu gândaci filmați în timp ce se plimbau în incinta restaurantului McDonalds aflat vizavi de Spitalul Județean Timișoara.

Mihaela Ignat, comisar șef adjunct în cadrul CJPC Timiș, ne-a declarat că o echipă formată din mai mulți inspectori s-a deplasat, ieri, la restaurantul McDonalds pentru verificări.

“Bineînțeles că a fost verificată toată situația și circulația mărfurilor. În bucătărie sau în alte părți nu au fost găsiți gândaci. Reprezentanții magazinului le-au spus inspectorilor că au venit gândacii de pe terasă, din cauza ploilor. La începutul săptămânii viitoare sunt așteptați la sediul Comisariatului cu un punct de  vedere. Acolo se face dezinsecție periodic, ne-au spus că din afară au venit gândacii și că a fost o situație cu care nu s-au mai confruntat până acum. În bucătărie sau în spațiile de depozitare nu s-au semnalat astfel de probleme, totul era curat, nu am descoperit nici măcar produse expirate”, a afirmat Mihaela Ignat.

PRESSALERT.ro le-a solicitat un punct de vedere reprezentanților McDonalds, care au precizat că urmează să trimită un punct de vedere în legătură cu acest caz.

Vă reamintim că un cititor PRESSALERT.ro a filmat în interiorul restaurantului McDonalds din zona stadionului “Dan Păltinișanu” din Timișoara insecte care par a fi gândaci plimbându-se nestingherite pe gresie, printre picioarele clienților.

UPDATE Reprezentanții McDonald’s au trimis, astăzi, un punct de vedere, precizând că se lucrează cu o firmă profesionistă de dezinsecție, care intervine regulat în restaurantele companiei, ultima vizită fiind efectuată inclusiv în spațiul aflat lângă stadionul “Dan Păltinișanu” în data de 4 iulie.


“Cu toate acestea, invazia acestor insecte, numite ”gândaci de iarbă”, în orașul Timișoara este un fenomen recurent pe timp de vară și încercăm de fiecare dată să eliminăm efectele acesteia. Astfel, în restaurantul McDonald’s Stadion luăm toate măsurile care țin de noi pentru a limita și preveni cât mai mult astfel de incidente în restaurantele noastre. Prin urmare, ținem permanent pornite perdelele de aer, solicităm intervenție săptămânală a firmei de dezinsecție atâta timp cât invazia e critică, iar personalul din restaurant acordă o atenție sporită tuturor zonelor, atât din sala de mese cât din zona de servire. (…) Toate spațiile din restaurantele McDonald’s beneficiază de atenție maximă în ceea ce privește curățenia și siguranța, asigurate de personalul nostru atent instruit în acest sens, pentru a oferi clienților noștri o experiență plăcută în restaurant. De asemenea, lucrăm împreună cu parteneri de încredere ce oferă servicii de calitate în ceea ce privește asigurarea dezinsecției și siguranței alimentare în toate restaurantele McDonald’s din țară”, a transmis McDonald’s România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.