Jandarmul-erou. Un ofiţer din Timişoara a salvat un tânăr dintre flăcări

Jandarmul-erou. Un ofiţer din Timişoara a salvat un tânăr dintre flăcări

0
DISTRIBUIȚI

A fost omul potrivit la locul potrivit. Un jandarm poate fi considerat erou, după ce ieri seară, în incendiul care a avut loc în Calea Martirilor din Timişoara, i-a salvat viaţa unui tânăr captiv” între flăcările care au distrus cele trei imobile

Petru Marocico, ofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara, se afla în timpul liber atunci când a trecut pe strada unde a avut loc incendiul.


Nu a stat pe gânduri şi, după ce a văzut o persoană aflată la mansarda casei cuprinse de flăcări, a sărit gardul de doi metri înălţime şi l-a coborât pe tânăr pe umeri, fiind ajutat de o altă persoană aflată la faţa locului.

Apoi, după ce s-a asigurat că nu se mai află nimeni în clădire, a evacuat două autoturisme din calea flăcărilor. Incidentul de seara trecută nu s-a soldat cu victime omeneşti, ci doar cu pagube materiale.

Petru Marocico este ofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara şi are vârsta de 44 de ani. Are în Jandarmeria Română o experienţă de 20 de ani, în care a îndeplinit misiuni de ordine publică, intervenţie antiteroristă, iar, în prezent, este ofiţer în Statul Major al unităţii.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.