La un pas de tragedie: o bucată de fațadă, cât pe ce...

La un pas de tragedie: o bucată de fațadă, cât pe ce să cadă peste trecători, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Pericol pentru trecători într-o intersecție importantă din Timișoara. Poliția locală informează, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că o companie din domeniul bancar a fost sancționată pentru că nu și-a întreținut corespunzător clădirea pe care o deține în Piața Consiliul Europei.

Concret, reprezentanții societății nu au îndepărtat o placă de pe fațada clădirii care reprezenta un pericol pentru trecători deoarece se putea desprinde în orice moment.


Compania a primit o amendă de 1.500 de lei, precum și o somație ca până a doua zi să ia măsura de îndepărtare a pericolului. În cazul în care nu se vor lua măsuri, societatea riscă noi amenzi.

“Poliția Locală atrage atenția proprietarilor de clădiri că, potrivit HCL 371/2007 modificată, sunt obligați să întrețină în stare corespunzătoare clădirile pe care le dețin sub orice formă legală, prin efectuarea de reparații, de curățare a spațiilor interioare și luarea măsurilor de blocare a accesului în cele neutilizate”, informează reprezentanții instituției.

1 COMENTARIU

  1. Te doare mintea.
    De ce nu au anuntat organele abilitate sa indeparteze pericolul si sa dea companiei nota de plata?
    Competenta comunitarilor se rezuma la a da amenzi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.