Primarul Robu: Lucrările de lărgire la patru benzi a Căii Girocului, aproape...

Primarul Robu: Lucrările de lărgire la patru benzi a Căii Girocului, aproape de final. Ce făceau astăzi doi muncitori VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

calea girocului

Nicolae Robu susține că lucrările de lărgire la patru benzi a Căii Martirilor sunt aproape de final. Primarul Timișoarei a explicat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că fost așternut asfaltul pe cea mai mare parte a suprafeței carosabile și mai este de lucru la trotuare, pistele de biciclete și spațiile verzi.

„Este o plăcere să circuli pe noua cale a Martirilor. Mai este de lucru la trotuare, piste de biciclete și spațiile verzi. Sper cât de curând să le punem la punct, să finalizăm lucrarea”, a precizat Nicolae Robu.

În ceea ce privește baricada de la intersecția Căii Girocului cu str. Lidia, unde au reînceput lucrările în această săptămână, primarul Timișoarei nu știe când s-ar putea demola.

„Nu vă pot spune care este situația cu ce mai are de făcut EON Gaz și Colterm pentru a se putea finaliza și intersecția Martirilor cu str.


Mareșal Prezan. Sperăm să se încheie și lucrările din intersecție. Acolo se impune mutarea conductei de gaz, apoi se poate muta și conducta de termoficare, apoi se încheie lucrările în subsol și se poate demola acea poartă de intrare în oraș”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, Societatea de Transport Public Timișoara informează că având în vedere faptul că lucrările efectuate de către Colterm la intersecția străzilor Calea Martirilor cu Constantin Prezan au început, traseul liniei 15 de troleibuz a fost modificat. Astfel, ultima stație și anume, Prezan (buclă), va fi suspendată urmând ca troleibuzul 15 aibă capăt de linie la stația Mareșal Constantin Prezan. Modificarea va fi valabilă până la finalizarea lucrărilor.

În timp ce edilul-șef se declara entuziasmat de stadiul lucrărilor, pe calea Girocului aveau loc scene amuzante: doi muncitori scoteau cu lopata apa de pe carosabilul în lucru.

1 COMENTARIU

  1. Dom’ primar, nu stiu unde iti face dumitale placere sa te plimbi pe Calea Martirilor, dar sa stii ca ea incepe cam in dreptul Casei Tineretului si trotuarele sunt praf, eu cel putin le stiu tot asa de vreo 15 ani si numai placere nu e sa umbli pe acolo, ba e chiar un chin. Mai plimba-te, dom’ primar, mai plimba-te! Chiar prin centru, pe trotuare, nu cu masina. Ca vin turistii buluc sa vada minunea de fantana cantatoare si-si rup gatul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.