Lucrările la Parcul Alpinet, aproape finalizate. Când se inaugurează după modernizare

Lucrările la Parcul Alpinet, aproape finalizate. Când se inaugurează după modernizare

0
DISTRIBUIȚI

alpinet

Mai este foarte puțin de lucru în Parcul Alpinet, astfel că peste doar câteva zile va fi inaugurat. Primarul Timișoarei Nicolae Robu a declarat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la PNL Timiș, că parcul va fi deschis marți, 17 iulie, precizând că este mulțumit de cum arată după ce a fost modernizat.

“Parcul Alpinet a fost supus unei intervenții de reabilitare complexă, arată foarte bine.


Nu am făcut încă inaugurarea, am vrut ca tot ansamblul să arate la fel de bine și am remarcat în timpul unei vizite făcute în urmă cu câteva zile că spațiul verde dintre carosabil și trotuar, pe partea cu clădirile, nu arată foarte bine și am cerut societății Horticultura ca în cadrul operațiilor de întreținere a spațiilor verzi să facă același amenajament de plante ca pe partea cealaltă, cu Flora. O să vedeți că arată foarte bine, luni se vor finaliza lucrările și marți vom ieși pe teren pentru inaugurare. Nu este gata totul acum, se mai fac ajustări și la sistemul de irigație, se stropeau aleile, unele nu mergeau ca lumea. Noi când facem inaugurarea, dorim să meargă totul foarte bine, să fie impecabil”, a explicat primarul Timișoarei.

De asemenea, Nicolae Robu a precizat că după ce vor fi finalizate lucrările la Parcul Alpinet, firma se va concentra pe Parcul Central. “Aceeași firmă care a modernizat Parcul Alpinet lucrează și la Parcul Central. Sper ca până la venirea iernii să se finalizeze lucrările și acolo”, a afirmat primarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.