Maghiarii de la Dirty Slippers s-au îndrăgostit de viața muzicală a Timișoarei...

Maghiarii de la Dirty Slippers s-au îndrăgostit de viața muzicală a Timișoarei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația maghiară Dirty Slippers s-a îndrăgostit de Timișoara

Dirty Slippers, una din trupele maghiare care susține o sumedenie de concerte în țara vecină și nu numai, s-a îndrăgostit de viața muzicală a orașului nostru, muzicienii din țara vecină intenționând să revină cât mai des în orașul de pe Bega.

„Am cântat acum câțiva ani în deschiderea celor de la Rezident Ex în centrul Timișoarei, la Club 30, și ne-am îndrăgostit instantaneu de Timișoara.


Susținem des conerte în Ardeal, dar a fost o senzație deosebită faptul că publicul din Timișoara a primit cu drag piesele noastre. După concert, am colindat cluburile și ne-a plăcut foarte mult atmosfera și faptul că ooamenii chiar știu să se distreze. Din acest motiv, am fost foarte bucuros să revin la Timișoara la invitația celor de la Vama care au susținut un concert la Anturaj. A fost un recital de zile mari și am văzut din nou ce frumoasă e viața de noapte din Timișoara. Odată cu lansarea noului nostru album, am decis să venim mai des la Timișoara, așa că de acum înainte mergem cu viteză maximă către radiourile și presa din România“, ne-a declarat Lobó-Szalóky Lázár, solistul trupei maghiare Dirty Slippers.

Formația maghiară a susținut concerte în șase țări. În luna iunie a acestui an, trupa a editat cel de-al treilea material discografic care poartă numele de Kitűzöm a zászlót. Albumul a fost înregistrat cu celebrul producător George Schilling, care a mai colaborat cu nume ca Oasis sau Mike Oldfield.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.