Mansour Gueye a revenit la Timișoara. Atacantul senegalez a semnat cu Ripensia

Mansour Gueye a revenit la Timișoara. Atacantul senegalez a semnat cu Ripensia

0
DISTRIBUIȚI

Mutare interesantă în Ciarda Roșie. Ripensia merge în continuare pe mâna unui senegalez în atac după plecarea lui Mediop. Respins de Pandurii, cu care se pregătise ultima dată, Mansour Gueye a semnat imediat un contract cu roș-galbenii. Atacantul a revenit astfel la Timișoara după patru sezoane.

Mansour (32 de ani) vine la ”Ripi” după o experiență în Liga a III-a la Șirineasa, formație pentru care a marcat de șase ori în 11 apariții.


Atacantul s-a pregătit o perioadă în această vară cu Pandurii, dar gorjenii au acuzat că acesta e accidentat și că nu poate fi evaluat. În cele din urmă ”Omul-foarfecă” revenit pe Bega și s-a înțeles destul de rapid cu gruparea care a încheiat ediția trecută a B-ului pe locul 11.

Ripensia continuă astfel și tradiția atacanților africani, bazându-se pe un vârf din Nigeria la începutul noului proiect: Ifeanji Anagor, apoi pe un senegalez, Mediop Ndiaye, acesta din urmă fiind transferat în această vară la Călărași din postura de golgheter al formației de pe Bega.

”Mansi”, care s-a făcut rapid remarcat la Poli AEK în 2004 a mai evoluat la Buftea și Buzău în țară, dar și la ACS Poli în 2014. Ordobasy (Kazahstan), Hajer (Arabia Saudită) și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria) sunt grupările din străinătate care apar în C.V.-ul atacantului. El e al cincilea transfer al verii confirmat de timișoreni. Marian Anghelina, George Monea, George Păduraru și Mihăiță Lemnaru sunt celelalte achiziții de până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.