Mesaj sfidător transmis membrilor comisiei operative de turism din Primăria Timișoara după...

Mesaj sfidător transmis membrilor comisiei operative de turism din Primăria Timișoara după demisia în bloc

0
DISTRIBUIȚI

Demisia în bloc a membrilor Comisiei operative de turism, care a fost înființată ca și organism consultativ de Primăria Timișoara, nu contează pentru Nicolae Robu. Vă reamintim că, săptămâna trecută, toți reprezentanții mediului de afaceri au acuzat faptul că doar se simulează transparența decizională, că nu se iau în considerare propunerile celor din industria ospitalității și se iau decizii fără niciun suport practic de către administrație.

”Nu le știu (nemulțumirile, n.a).


Nu citesc ce comunică unii sau alții. Acești oameni nu m-au contactat niciodată și foarte interesant cum își exprimă nemulțumirea față de relația cu mine. Niciodată nu m-au căutat. Așa că ce să comentez? Să citesc ce au scris ei? Dacă au vrut cu adevărat să conlucreze cu primăria trebuiau să mă contacteze. Să le meargă cât mai bine în turism că muncim să le meargă cât mai bine în turismul timișorean”, a declarat Nicolae Robu.

Cât despre înființarea unui birou de turism care să se ocupe de administrarea taxei de turism și folosirea acesteia exclusiv în scopul îmbunătățirii condițiilor din municipiu, primarul a respins vehement propunerea. ”Să ajungă să ne facă cineva organigrama e cam prea mult. Nu este nevoie de un birou turistic. Evident că nu este nevoie. Ce să facă? Să angajăm oameni care să se ocupe de ce? Să fim serioși. Taxa se încasează, intră ăn bugetul local și se folosește conform legii și deciziilor de oportunitate, benenficitate luate de administrația publică locală. Nu se pot duce banii unde ni se impune. Dacă considerăm că e nevoie, se vor duce chiar și mai mulți bani decât cei încasați”, a declarat Robu. Primarul a afirmat că ”eram deschis la discuții. Regret atitudinea asta a lor. Dacă au vrut să fie parteneri, trebuia să ia legătura cu mine. Nu știu cine i-a nemulțumit. Cred că m-am dovedit deschis întotdeauna”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.