Mii de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră...

Mii de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-698106425">

Captură semnificativă făcută de oamenii legii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, care la sfârşitul săptămânii trecute au confiscat mii de pachete de ţigări. Marfa ilegală urma să fie comercializată pe piaţa neagră din Drobeta Turnu Severin.

Ţigările de contrabandă, în valoare de 66.000 de lei, au fost descoperite în maşina unui român, care a fost surprins în trafic şi tras pe dreapta de poliţiştii de frontieră. Verificările asupra autoturismului au dus la găsirea celor 5490 de pachete de ţigări Marvel, Compliment şi Marble, care nu aveau marcaje fiscale. Asupra şoferului a fost găsită şi suma de 2063 de lei, fiind confiscată de asemenea, aceeaşi soartă având-o şi marfa ilegală, dar şi autoturismul.

Bărbatul a fost prezentant instanţei, care a dispus control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriului României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.