Motivul pentru care evenimentul de artă contemporană al anului din Timișoara nu...

Motivul pentru care evenimentul de artă contemporană al anului din Timișoara nu poate fi organizat la Muzeul “Corneliu Mikloși”, al STPT

0
DISTRIBUIȚI

Expoziția „WOMAN, ALL TOO WOMAN”, evenimentul de artă contemporană al anului, care are loc între 15 august – 20 octombrie la Timișoara, nu va mai fi organizat în locația ajunțată deja. Potrivit unui comunicat de presă transmis, astăzi, de Societatea de Transport Public Timișoara, expoziția nu mai poate fi desfășurată în incinta Muzeului de Transport Public “Corneliu Mijloși”, de pe B-dul Take Ionescu, ci aceasta se mută la Muzeul de Artă. Și asta pentru că reprezentanții STPT nu au reușit să obțină autorizația ISU necesară.

“Anunțăm, cu părere de rău, că evenimentul de artă contemporană al anului, expoziția WOMAN, ALL TOO WOMAN, nu se va desfășura în spațiul Muzeului „Corneliu Mikloși”.


Prin eforturile susținute ale organizatorilor, META Spațiu, STPT, Primăria Municipiului Timișoara și Muzeul de Artă din Timișoara, aceasta se va reloca la Muzeul de Artă din Timișoara. Conducerea STPT a făcut toate eforturile pentru a obține autorizarea ISU necesară, cu toate acestea, constructorul care a finalizat lucrările spațiului muzeal a refuzat, în mod repetat, să coopereze pentru rezolvarea problemelor. Am avut permanent în vedere faptul că un eveniment de o asemenea anvergură și importanță internațională, cu peste 30 de artiste participante, trebuie să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar în acest sens vom sprijini organizatorii pe toată perioada desfășurării expoziției WOMAN, ALL TOO WOMAN, în baza parteneriatului și a colaborării excelente dintre STPT și META Spațiu”, informează reprezentanții STPT.

Urmează ca în perioada imediat următoare, META Spațiu, organizatorul expoziției, să comunice detaliile aferente evenimentului, însă acestea nu ar suferi schimbări majore, potrivit STPT, perioada de desfășurare rămânând aceeași, la noua locație – Muzeul de Artă Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.