Doi urmăriţi internaţional pentru infracțiuni comise în Portugalia și Spania, depistaţi la...

Doi urmăriţi internaţional pentru infracțiuni comise în Portugalia și Spania, depistaţi la Nădlac

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat doi cetăţeni români, pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, respectiv a infracţiunii economice.

În data de 11.07.2018, ora 16.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, pe sensul de ieşire din ţară s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român F.P., în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în judeţul Prahova.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile din Portugalia, un mandat de arestare europeană pentru săvârşirea infracţiunii de furt, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 133 de zile.

Un alt caz s-a petrecut o zi mai târziu, în data de 12.07.2018, la ora 06.45, când la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I- Nagylak, pe sensul de ieşire din ţară s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român A.C, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în judeţul Ilfov.


În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile din Spania, un mandat de arestare europeană pentru săvârşirea de infracţiuni economice.

În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.