Niciun candidat nominalizat la șefia DNA. Procedura de numire, reluată

Niciun candidat nominalizat la șefia DNA. Procedura de numire, reluată

0
DISTRIBUIȚI

Niciun nume pentru șefia DNA – acesta este anunțul de ultimă oră apărut pe site-ul Ministerului Justiției în urmă cu puțin timp. Niciunul dintre cei patru candidați înscriși la concurs pentru ocuparea postului vacant în urma revocării Laurei Codruța Kovesi nu îndeplinește condițiile necesare, în opinia ministrului Justiției Tudorel Toader, astfel că procedura se va relua.

”În cadrul procesului de selecție s-a apreciat că niciunul dintre candidați nu îndeplinește cerințele necesare desemnării pentru numirea în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție.


În cadrul programului managerial sau pe parcursul interviului, nici un candidat nu a prezentat suficiente elemente de plan fundamentate pe o analiză a situației actuale care să permită, ulterior, un proces obiectiv şi transparent de evaluare a performanțelor manageriale.

În urma desfășurării procedurii de selecție, vă aducem la cunoștință faptul că nu se va face o propunere de numire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție dintre candidații participanți, procedura urmând a fi reluată”, se arată în comunicatul ministerului.

Patru candidați s-au înscris în cursa pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.