Robu, atac la fostul primar Ciuhandu: ”Asculta de când se trezea până...

Robu, atac la fostul primar Ciuhandu: ”Asculta de când se trezea până se culca cântecul ‘Când s-o-mpărțit norocul’”. Ce spune despre Sorin Grindeanu

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a ținut să facă, aseară, mai multe precizări pe pagina sa de Facebook, după ce a anunțat, în timpul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că i-a dat în judecată pe Gheorghe Ciuhandu, Sorin Grindeanu și Adrian Orza pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 350.000 de lei. Cei trei se aflau la conducerea instituției în perioada în care ar fi fost închiriate de la RATT un număr de 12 mașini ilegal.

În postarea de pe rețeaua de socializare, primarul Robu îl atacă pe fostul primar Ciuhandu, despre care spune că n-a făcut nimic, dar recunoaște că a realizat proiecte, doar că n-a fost în stare să le implementeze.

“Clarificări privind imputarea în instanță a prejudiciului produs la bugetul local, primarului Ciuhandu și viceprimarilor lui și funcționarilor publici implicați.


Având în vedere reacțiile publice ale: primarului care dupa 16 ani de mandate: n-a lăsat în urma lui nicio realizare -dar niciuna cât de cât notabilă!-, ci doar proiecte -proiecte da, au fost, pentru că aparatul de specialitate își făcea datoria și genera proiecte, numai că primarul, așa primar a fost, că n-a fost în stare să implementeze nimic-nimic; de altfel, discursul acestui primar mă făcea să presupun că omul asculta de când se trezea până se culca cântecul “Când s-o-mpărțit norocu’” (cântec pe care se și vorbește că ar fi vrut să-l facă imn al orașului); a dus până în pragul falimentului toate societățile primăriei, în afară de Aquatim; a rămas în conștiința publică drept prietenul … (nu zic cui, că nu e nevoie, știe toată lumea)”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

În ceea ce-l privește pe Sorin Grindeanu, primarul Timișoarei spune că a intrat in istorie drept “Prim Ministrul «Noaptea Ca Hoții», omul de un tupeu incredibil pur și simplu, omul care a boicotat Timișoara mai mult ca oricine”.

În finalul postării de pe rețeaua de socializare, Nicolae Robu spune despre cei doi că sunt oameni “de nimic” și că inițierea procesului împotriva celor doi și a altor funcționari din primărie a fost impusă de lege.

“Fac precizarea că persoana privată Nicolae Robu nu acuză pe nimeni de nimic și nu solicită nimic de la nimeni. Instituția Primăria Municipiului Timișoara, reprezentată prin primar, a inițiat un proces prin care cere recuperarea de la cei doi și de la alții a sumei de circa 350.000 lei, reprezentând, în accepțiunea Curții de Conturi, prejudiciul creat de ei când erau în funcții, prin încălcarea ordonanței de urgență care interzicea cheltuieli de tipul închiriere mașini (ei au închiriat 12 mașini). Inițierea acestui proces este impusă de lege, nu un moft al meu sau vreo ranchiună! Cu astfel de oameni eu fac tot posibilul să fiu paralel, pentru că sunt oameni de nimic, de nimic, nicidecum nu am nici măcar ranchiuni”, a conchis Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.