O nouă stradă din centrul Timișoarei devine pietonală

O nouă stradă din centrul Timișoarei devine pietonală

1
DISTRIBUIȚI

timisoara - piata victoriei

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul Primăriei Timișoara, că în centrul orașului a apărut o nouă stradă pietonală, astfel că traficul rutier este interzis.


Este vorba de str. Grigorescu, aflată în spatele Cazarmei U, unde edilul spune că vor apărea terase și se pot organiza diferite evenimente.

“Am făcut și str. Grigorescu pietonală. Se află în spatele Cazarmei U, iar porțiunea de la str. Emanuil Ungureanu la Piața Unirii este acum pietonală. Prin urmare, și acolo pot să apară terase și se pot desfășura evenimente tot așa cum s-a desfășurat pe str. Fără Nume o secvență a Festivalului Jazz TM. Nu ar strica să fie acolo mereu o scenă pe stradă, cu fața spre Piața Unirii, și să se desfășoare evenimente culturale, și nu numai, care necesită o scenă, dar nu de o anvergură foarte mare”, a explicat Nicolae Robu.

Vă reamintim că majoritatea străzilor din centrul Timișoarei au fost transformate în străzi pietonale. După finalizarea proiectului de reabilitare a centrului istoric, zece străzi și trei piețe au devenit exclusiv pietonale. Ulterior, și pe alte străzi a fost interzis traficul rutier și au dispărut numeroase locuri de parcare.

1 COMENTARIU

  1. Este parcare la Iullius Mall, parcarea Consiliului judetean, parcarea de la Bega. Daca doresti sa vii cu masina in centrul orasului, platesti pentru parcare. Foarte bine ca se fac pietonale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.