O tânără de 17 ani, ascunsă sub o pătură într-un microbuz, descoperită...

O tânără de 17 ani, ascunsă sub o pătură într-un microbuz, descoperită de polițiștii de frontieră de la Nădlac. De ce a încercat să iasă astfel din țară

0
DISTRIBUIȚI

O tânără de 17 ani a fost descoperită, ieri, ascunsă printre bagaje și acoperită cu o pătură, într-un microbuz, de către polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I Nagylak.

Fata se afla într-un microbuz cu numere de Portugalia condus de un cetăţean român în vârstă de 25 de ani, domiciliat în judeţul Tulcea.


În mijlocul de transport, alături de şofer, se mai aflau alţi şase pasageri, printre care şi tânăra din judeţul Constanţa. Conducătorul auto le-a declarat poliţiştilor de frontieră că a recurs la metoda aceasta pentru că minora dorea să ajungă în Spania, însă nu avea acordul părinţilor pentru a merge în străinătate.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru şofer, respectiv tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de tânără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.