Percheziții la suspecți de braconaj, în vestul țării. Ce au mai descoperit...

Percheziții la suspecți de braconaj, în vestul țării. Ce au mai descoperit polițiștii în afară de arsenalul de vânătoare FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-879216995">

Doi bărbaţi care erau vizaţi de autorităţi, fiind suspecţi de braconaj, au fost „săltaţi de oamenii legii. Poliţiştii din Caraş-Severin au efectuat ieri două controale la locuinţele bărbaţilor din Iablaniţa, unde au descoperit mai multe arme, cartuşe, dar şi peste cinci kilograme de carne de porc mistreţ.

Potrivit reper24.ro, se presupune că animalul ar fi fost vânat fără autorizaţie în perioada mai – iunie. La locuinţa bărbaului de 60 de ani au mai fost găsite o armă de vânătoare şi opt cartuşe de calibrul 12 mm. Celălalt braconier vizat este un bărbat de 49 de ani, asupra căruia s-au descoperit două arme de vânătoare, 72 de cartuşe, calibrul 22 mm şi 30-05 mm, unele dintre ele fiind confecţionate artizanal, dar şi o sursă de iluminare folosită la vânătoare, un instrument de confecţionat cartuşe şi două binocluri.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic, cazul fiind sub atenţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.