Polițiștii locali, un nou avertisment pentru voluntarii USR care strâng semnături pentru...

Polițiștii locali, un nou avertisment pentru voluntarii USR care strâng semnături pentru campania “Fără penali în funcții publice” în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara nu se lasă. După ce, în luna mai, la ordinele primarului Robu, au aplicat un avertisment voluntarilor USR care strângeau semnături în cadrul campaniei “Fără penali în funcții publice”, pe str. Alba Iulia, polițiștii locali au recidivat.

Nicu Fălcoi, senator USR de Timiș, susține că, ieri, voluntari care strângeau semnături pentru campanie în centrul Timișoarei au primit din nou un avertisment.

“Din păcate, Poliția Locală n-a reținut sau n-a înțeles nimic din întâmplarea de data trecută… Astăzi, colegii mei care strângeau semnături pentru campania „Fără penali în funcții publice“ au fost avertizați din nou.


Probabil că reprezentanții Poliției Locale au terminat cu toate celelalte probleme din oraș și s-au hotărât să le facă viața cât mai grea voluntarilor dintr-o acțiune civică. Vom continua să strângem semnăturile necesare, oricâte avertismente sau amenzi vom primi și vom contesta toate procesele verbale, pentru că știm că avem dreptate”, a scris Nicu Fălcoi, aseară, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, senatorul USR de Timiș îi transmite lui Nicolae Robu să aprobe cererea privind amplasarea unui cort în Piața Operei, dacă se consideră liberal.

“Domnule Robu, dacă vă mai considerați liberal și dacă aveți credința că penalii nu au ce să caute în viața publică, aprobați cererea noastră pentru amplasarea cortului în Piața Operei și opriți-vă slujbașii să mai împiedice voluntarii #farapenali”, a precizat Nicu Fălcoi.

Vă reamintim că Nicolae Robu a provocat un scandal uriaș, după ce în data de 20 mai, a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook în care își arăta indignarea că membrii USR strângeau semnături pentru campania “Fără penali în funcții publice” pe str. Alba Iulia.

Foto: Facebook/Nicu Fălcoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.