Primarii revoltați din PNL Timiș, avertisment pentru Robu: „Atunci, când va fi...

Primarii revoltați din PNL Timiș, avertisment pentru Robu: „Atunci, când va fi cu capul pe eșafod…”

0
DISTRIBUIȚI

Primarii rebeli nu cedează în fața liderului PNL Timiș, Nicolae Robu, și au înființat Grupul de Reformă și Acțiune Liberală. Alin Nica, edilul din Dudeștii Noi, cel care a fost și contracandidatul lui Robu la alegerile pentru șefia filialei, susține că, în continuare, principala revendicare este dizolvarea Biroului Permanent Județean al PNL Timiș, conform debanat.ro. Contestarii lui Robu spun că acesta din urmă l-ar fi mințit și pe Ludovic Orban, spunându-i că toate problemele din filială au fost rezolvate, lucru total neadevărat.

„Acum nu facem scandal, stăm liniștiți.


Nu vrea să discute cu noi, foarte bine, mingea e la el. Va veni însă la noi la finalul anului, să ne ceară sprijin în perspectiva alegerilor europarlamentare. Atunci, când va fi cu capul pe eșafod. Eu nu spun că n-o să ne facem treabă la europarlamentare. Dar s-ar putea să nu mai avem scorurile mari și foarte mari de altădată. Oricum, garantez că vom avea rezultate mult mai bune decât Timișoara lui Robu. Și mai garantez că Timișoara va fi tot la coadă ca procentaj, precum la ultimele alegeri, când a fost pe locul 36 din 37 de localități cu primari PNL, iar dintre toate organizațiile, pe locul 44”, a susținut Nica.

Primarul din Dudeștii Noi susține că filiala Timiș a PNL nu are șanse să obțină rezultate bune la europarlamentare în actuala formulă și nu exclude chiar o rupere a partidului. Acesta afirmă că ”dacă nici după rezultatele catastrofale pe care PNL Timiș le va avea la europarlamentare, nu se vor lua măsuri la centru pentru îndepărtarea actualei conduceri a filialei, lucrurile sunt grave, iar drumurile noastre s-ar putea despărți. O să-i oficializăm activitatea și, cine știe, în funcție de evenimente, putem transforma GRAL și într-un partid local. Nu ne dorim asta, nu am luat în calcul acest lucru, dar ceva trebuie făcut”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.