Proiectul privind stabilirea zonei de promenadă din Timișoara, retras de pe ordinea...

Proiectul privind stabilirea zonei de promenadă din Timișoara, retras de pe ordinea de zi a ședinței consiliului local. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

timisoara - piata victoriei

Proiectul de hotărâre privind stabilirea zonei de promenadă din centrul Timișoarei a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local de astăzi de către primarul Robu. Edilul a precizat că decizia a fost luată ca urmare a dezbaterii publice de ieri pe marginea acestui proiect, după ce au fost semnalate „niște aspecte de ordin juridic”.

„Așa cum am mai spus, nu aduce nimic nou pe conținut această hotărâre de consiliu local.


Acum am profitat că au apărut mai multe străzi pietonale și ar fi fost nevoie de definirea zonei de promenadă, pentru a fi lucrurile mai clare. Ieri am organizat o dezbatere publică pe acest proiect, la care au fost foarte puțini participanți. Unii au semnalat în mod pertinent niște aspecte de ordin juridic. Nu mă grăbesc și de aceea am preferat să retrag proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi. Tot ce este reglementat pentru zona de promenadă rămâne valabil”, a afirmat primarul Nicolae Robu.

Proiectul prevede conferirea statului de zonă de promenadă unui număr de 25 de străzi și trei piețe publice aflate în centrul Timișoarei. Cei care vor desfășura activități în zona de promenadă fără a avea un aviz vor fi sancționați cu amenzi cuprinse între 1.500 și 2.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.