Promisiunea salvatoare făcută de Primăria Timișoara societății de transport. Ce soluție alternativă...

Promisiunea salvatoare făcută de Primăria Timișoara societății de transport. Ce soluție alternativă există

0
DISTRIBUIȚI

Angajații Societății de Transport Public Timișoara vor primi, astăzi, o nouă tranșă de bani pentru luna iunie, în valoare de 500 lei, ajungându-se la jumătate din sumă – a anunțat directorul Sorin Supuran. Acesta a anunțat că Primăria Timișoara are de plătit STPT 14 milioane de lei, iar dacă ar fi achitată această sumă s-ar plăti toate salariile restante și o parte din ratele eșalonării stabilite de ANAF.


Supuran a susținut că, în urma discuțiilor cu Primăria Timișoara, municipalitatea ar urma să achite această restanță până la mijlocul lunii septembrie, atunci urmând să se ajungă și cu salariile la zi.

Directorul STPT a afirmat că lucrează la o variantă de rezervă – ”vom sconta acele facturi care sunt emise către Primăria Timișoara în cuantum de 90% din valoare și vom primi înainte banii, pentru plăți, inclusiv plăți către furnizori. Trebuie să își dea acordul și Primăria Timișoara pentru că este un acord în trei”. Societatea de transport negociează cu mai multe bănci pentru a vedea care este cea mai bună ofertă.

Sorin Supuran a susținut că nu știe câți angajați sunt acum în societatea pe care o conduce, deoarece șefa de la resurse umane este de astăzi în concediu, și că și-a adus în echipă 14 -15 oameni. Acesta a afirmat că, în cntinuare, este un deficit de vatmani și șoferi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.