Protest pe trecerea de pietoni, la Timișoara FOTO și VIDEO

Protest pe trecerea de pietoni, la Timișoara FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Metoda protestului pe trecerea de pietoni, folosită zilele trecute în mai multe orașe din țară, a fost aplicată în această seară și la Timișoara.

Evenimentul a fost pus la cale pe Facebook, cu motto-ul „daca ei suspenda democratia, noi blocam Romania! Nu le vom permite sa adopte modificarile la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala!”, semnat de Declic.

Aproximativ 30 de persoane și-au luat inima în dinți în primă fază, începând să traverseze, calea Alexandru Ioan Cuza pe trecerea de pietoni de la Mărăști. Unii dintre șoferi claxonează, iar alții au început să-i înjure pe protestatari, traficul fiind aproape blocat. În zonă și-au făcut apariția doi agenți de la Poliția Rutieră, care au început să dirijeze circulația, făcând astfel aproape inutilă acțiunea protestatarilor, care s-au mutat la trecerea de pietoni dinspre centru, în apropiere de Clinicile Noi. Când și acolo a apărut un echipaj de Poliție Rutieră, protestatarii s-au mutat pe trecerea de pietoni de la parcul botanic.

La un moment dat și-au făcut simțită prezența și doi jandarmi, care stau de vorbă cu unul dintre organizatori.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE În final, manifestanții s-au întors la trecerea de pietoni de pe str.


Alexandru Ioan Cuza, pe care s-au plimbat timp de peste 40 de minute, formându-se cozi, spre disperarea unora dintre șoferi. Protestul s-a incheiat în jurul orei 20.20, fara a fi semnalate incidente.

 

1 COMENTARIU

  1. ok – pe gunoaiele astea staliniste nu le „suspenda” politia? insista sa ridice scorul psd peste orice sperante, am inteles ,dar totusi un oras poate fi blocat de o banda de 14 animale staliniste?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.