Ripensia Timișoara, victorie cu CSM Reșița la ultima verificare. Roș-galbenii au mai...

Ripensia Timișoara, victorie cu CSM Reșița la ultima verificare. Roș-galbenii au mai oficializat trei transferuri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Formația din Ciarda Roșie a înregistrat un succes în ultimul joc dinaintea startului campionatului. FC Ripensia Timișoara s-a impus cu 2-1 în fața divizionarei C CSM Reșița, pretenedentă la promovare și în viitorul sezon. Roș-galbenii au ajuns totodată la opt nume noi în această vară.

După trei eșecuri la rând au urmat trei victorii consecutive pentru ”Ripi” în teste iar echipa timișoreană cu nume de legendă pare pregătită de noul an în B. Roș-galbenii nu au avut un adversar ușor, cărășenii fiind întăriți cu nume grele, pentru acest nivel. La pauză a fost 0-0 deși ambele echipe au avut suficientet șanse de a marca.

Ungureanu a deschis scorul pentru gazde în minutul 57, când a profitat de o eroare-rară a lui Zimmermann și a marcat în poarta goală. Pentru oaspeți a egalat peste un sfert de oră timișoreanul Staicu, care a înscris cu un șut din interiorul careului. Cu 13 minute înainte de final, când Ciprian Urican a mizat pe mai mulți tineri, roș-galbenii și-au adjudecat victoria. ”Libera” lui Vlădia a fost respinsă de portarul advers, dar doar până la Cluci, care a făcut 2-1.

Sâmbăta viitoare, de la ora 11, Ripensia joacă pe terenul Brăilei, în prima etapă a B-ului.


Dacia Unirea a început să transfere mulți jucători în ultimele zile după o perioadă de incertitudine la începutul verii.

”A fost un test important pentru noi, căci am întâlnit o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Tocmai de aceea a fost un joc pe care eu mi l-am dorit. A fost un meci echilibrat, cum probabil vor fi toate în Liga a II-a. M-a mulţumit maniera în care am interpretat fazele şi cred că suntem pe drumul cel bun. Şi cei care au intrat mai târziu pe teren, aşa-zisa echipă de tineri, au evoluat după aceeaşi concepţie. Au prins încredere şi iată că şi ei pot să obţină un rezultat bun”, a declarat Ciprian Urican, tehnicianul Ripensiei.

Ripensia Timişoara: Dobre – A. Popa, M. Toma, Burdeţ, C. Toma – Stoi, Anghelina – Ungureanu, Zaluschi, Dumiter – Bădăuţă. Au mai evoluat: Păduraru, Rădulescu – Vlădia, Apro, Bărîcă, Ardelean, Kawagoe, Lemnaru, Tineiu, Cluci şi Monea. Antrenor: Ciprian Urican.

CSM Reşiţa: Zimmerman – Oprea, Prodan, Mardare, Almic – Taciuc, Miranda, Izmană, Săulescu – D. Toma, Curtuiuş. Au mai evoluat: Toader – Lazăr, Bactăr, Albu, Breşneni, Staicu, Ene, Burciu, Hrudei, Marius Musteţa, Marian Musteţa şi Giurică. Antrenor: Octavian Benga.

Încă trei confirmați!

Ripensia a ajuns la opt nume noi confirmate pentru noul sezon. Ultimii înregimentați oficial sunt doi jucători care se pregăteau încă de la începutul pregătirilor cu roș-galbenii, e vorba de portarul junior Ștefan Dobre (17 ani), sosit de la CNP Timișoara, și de japonezul Takenori Kawagoe (22 ani), mijlocaș care a activat la Mama Mia Becicherecu Mic în primăvară. De asemenea, unul dintre ultimii veniți, Alin Bărîcă (19 ani), ultima dată la Luceafărul, a semnat și el cu timișorenii. Cu roș-galbenii se mai pregătesc Cătălin Tineiu, de la Sibiu, despre care antrenorul Ciprian Urican a spus că va rămâne, precum și fundașul Iustin Ardelean (ex-U Cluj). Altfel, unul dintre transferurile confirmate deja, Mihăiță Lemnaru, a fost convocat la naționala U19 pentru jocurile cu Israel (7 și 9 august).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.