Ripensia s-a impus la scor în primul joc al verii. Hattrick-uri la...

Ripensia s-a impus la scor în primul joc al verii. Hattrick-uri la Ciacova pentru doi dintre noii sosiţi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia Timişoara a dispus ieri seară de divizionara a patra Progresul Ciacova, pe terenul acesteia, în prima partidă de verificare din această vară. A fost 7-0 (3-0) pentru elevii lui Ciprian Urican în urma reuşitelor lui Adrian Zaluschi, George Monea şi Andrei Apostol. Ultimii doi şi-au trecut în cont câte trei goluri. Roş-galbenii l-au testat în acest meci şi pe Denis Casian, de la CNP Timişoara.

Zaluschi a revenit cu gol în tricoul lui „Ripi”, mijlocaşul a deschis scorul cu Progresul Ciacova în minutul 30, din penalty. Până la pauză gazdele aveau să mai cedeze de două ori. Mai întâi, ultimul semnat, George Monea, a finalizat simplu din pasa lui Bădăuţă cinci minute mai târziu. Apoi acelaşi jucător împrumutat de la Sibiu a stabilit scorul primei reprize, 3-0, cu un şut din afara careului.

La reluare oaspeţii nu s-au oprit. În minutul 51 Andrei Apostol, venit în probe de la Ceahlăul, şi-a deschis seria reuşitelor cu un şut din marginea careului. Cu 17 minute înainte de final Apostol a făcut 5-0.


Pe final cele două noutăţi ale roş.galbenilor şi-au completat tripla. Monea primul, în minutul 88, urmat de Apostol în ultimul minut.

Al doilea testat de la CNP

Ripensia nu a mizat ieri pe Rădulescu, Ungureanu, Dumiter şi Stoi, primul a absentat motivat iar cei din urmă au acuzat mici probleme medicale. În schimb, antrenorul Ciprian Urican i-a mai folosit în acest meci pe cei trei noi portari avuţi şi la reunire. E vorba de Ştefan Dobre (CNPT), care a fost titular şi e în continuare în pregătiri, George Păduraru (transferat de la Lugoj) şi Alex Opriţa (Băleşti, în probe). A debutat la timişoreni de asemenea primul jucător transferat în această perioadă, ex-brăileanul Marian Anghelina, dar şi trialistul Denis Casian, care la fel ca Dobre a evoluat în sezonul trecut pentru formaţia Centrului Naţional de Pregătire Timişoara. Mijlocaşul central în vârstă de 18 ani a avut 23 de meciuri bifate şi două goluri marcate în sezonul trecut al Ligii a III-a.

Progresul Ciacova: M. Boşca – Robotă, Ciurariu, C. Goia, M. Lazea – Secăreş, Pârvulescu, Ştefănescu, Apostol – Radovan, Gordea. Au mai evoluat: Makai, Costin, Soytos, A. Lazea. Antrenor: Cosmin Goia.

Ripensia Timişoara: Dobre – Vlădia, Hecsko, Burdeţ, Horcea – Anghelina, M. Toma – Apostol, Zaluschi, Monea – Bădăuţă. Au mai jucat: Păduraru, Opriţa – A. Popa, Călin Toma, Apro, Denis Casian (CNPT), Cluci şi Matiş. Antrenor: Ciprian Urican.

„Suntem într-o perioadă în care începem să ne cunoaştem. Sunt jucători noi şi începem să ne armonizăm, să creăm relaţii între noi. Jocul cu Ciacova a fost doar un mijloc de pregătire, nu am căutat altceva. Pe mine nu mă interesează rezultatele din meciurile de pregătire, dar băieţii trebuie să învingă, căci sunt la un nivel superior”, a declarat Ciprian Urican, tehnicianul Ripensiei.

În această seară, de la ora 19, Ripensia dispută al doilea joc de pregătire din această vară, tot în deplasare şi tot cu o divizionară D, Pobeda Dudeştii Vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.