Ripensia a fost condusă o repriză la Dudeștii Vechi. Roș-galbenii au testat...

Ripensia a fost condusă o repriză la Dudeștii Vechi. Roș-galbenii au testat un junior trecut pe la MSV Duisburg în a doua victorie din teste

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

”Ripi” s-a impus și în al doilea amical disputat în județ în aceast vară. Față de jocul de joi cu Ciacova, timișorenii au avut însă parte de o opoziție mai puternică din partea ”bulgarilor” de la Pobeda Dudeștii Vechi. Elevii lui Ciprian Urican s-au impus cu 3-1, dar au fost conduși la pauză de ambițioasele gazde, o formație rutinată a Ligii a IV-a Timiș.

FC Ripensia a început cu o linie de funda pe care ar putea-o afișa și la startul noului sezon de Liga a II-a, dar s-a văzut condusă cu 1-0 prin reușita amfitrionului Kalapiș. La reluare s-a văzut și banca mai puternică. Denis Casian (în probe de la CNP Timișoara) și Apostol (Ceahlăul) au întors scorul în minutele 48 și 57. Pentru ca apoi, cu 18 minute înainte de final, Cătălin Bădăuță să închidă tabela. De remarcat că gazdele au mai introdus pe parcurs doar doi jucători.

Un succes mult mai ”scurt” față de acel 7-0 de la Ciacova.


Antrenorul-jucător al gazdelor de ieri seară a evoluat în D chiar și pentru Ripensia. ”A fost un joc bun, pe un teren foarte bun. S-a putut pasa. Meciul a fost unul frumos, meritul fiind al ambelor echipe. Testul a fost util, iar jucătorii noștri au fost implicați. E însă devreme să tragem concluzii”, a concluzionat Radu Suciu, directorul sportiv al ripensiștilor.

Următorul amical al Ripensiei va fi marți, 10 iulie, în Ungaria, cu UTA. Timișorenii urmând să ajungă de duminică în cantonamentul de la Beckescsaba.

Hassan, testat de Urican

Pe Arena ”Hristo Stoichko” și-a făcut apariția la roș-galbeni încă un nume nou. De această dată chiar e vorba de un jucător extern. Amir Hornfech (Hassan) a fost folosit din primul minut cu Pobeda. Acesta e un mijlocaș german de doar 18 ani născut în mod inedit în Benin. Timp de un sezon el a evoluat la juniorii lui MSV Duisburg iar de un de zile era jucătorul celor de la 1.FC Monchengladbach (a nu se confunda cu celebra Borussia), unde a evoluat tot în cadrul academiei. El a ajuns să fie testat de bănățeni prin intermediul impresarului Cătălin Sărmășan.

Pobeda Dudeștii Vechi: G. Stoianov – R. Boboiciov, I. Boboiciov, R. Mirciov, Roncov – Rusu, D. Vasilcin, T. Budur, S. Budur – Kalapiș, Novac. Au mai evoluat: Golea și Fibișan. Antrenor: Daniel Vasilcin.

Ripensia Timişoara: Oprița* – Vlădia, Hecsko, Apro, C. Toma – Anghelina, D. Casian* – Amir Hornfech*, Cluci, A. Popa – Matiș. Au mai jucat: Păduraru, Dobre* – Burdeț, M. Toma, Horcea, Zaluschi, Apostol, Bădăuță şi Monea. Antrenor: Ciprian Urican.

*jucători în probe

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.