Ripensia a pierdut și testul de la Szeged, cu localnica din liga...

Ripensia a pierdut și testul de la Szeged, cu localnica din liga a treia maghiară. Roș-galbenii au ratat un penalty

0
DISTRIBUIȚI

Eșec pentru Ripensia Timișoara și în cel de-al doilea joc amical din cadrul stagiului centralizat din Ungaria. De această dată roș-galbenii s-au înclinat în fața grupării Szeol Szeged, din eșalonul al treilea, scor 0-1, după un gol izbutit de gazde pe finalul întâlnirii.

După înfrângerea cu UTA din urmă cu două zile, gruparea din Ciarda Roșie a înfruntat-o pe localnica din Szeged, Szeol SC, formație care a terminat sezonul trecut pe locul 5 într-una dintre cele trei serii ale eșalonului terț din țara vecină.

Prima repriză a adus Ripensiei câteva șanse importante.


Cluci a lovit bara, în timp ce în partea a doua Ungureanu a irosit un penalty obținut de Dumiter. Timișorenii au fost mulțumiți de jocul lor, dar gazdele au lovit la singura lor ocazie importantă, în minutul 76.

Ripensia ar mai fi trebuit să dispute un meci amical în weekend în cadrul cantonamentului de la Bekescsaba, dar cel mai probabil următorul test va fi în țară, sâmbătă, 21 iulie, pe terenul colegei de eșalon Luceafărul Oradea. Stagiul maghiar se încheie pentru elevii lui Ciprian Urican luni, 16 iulie.

Ripensia Timişoara: Rădulescu – Vlădia, Burdeţ, Hecsko, Apro – Kawagoe, Anghelina – Tineiu, Cluci, Dumiter – Bădăuţă. Au mai intrat: Dobre, Păduraru – A. Popa, M. Toma, C. Toma, Monea, Zaluschi, Ungureanu, Stoi. Antrenor: Ciprian Urican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.