Ripensia a ajuns cu 20 de jucători în stagiul centralizat de la...

Ripensia a ajuns cu 20 de jucători în stagiul centralizat de la Bekescsaba. Au mai apărut două nume noi în tabăra roş-galbenă

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia din Ciarda Roşie a început astăzi cantonamentul de opt zile din Ungaria. Ripensia a renunţat la câțiva jucători care s-au antrenat în această vară sub comanda lui Ciprian Urican, în schimb în lotul pentru Bekescsaba au apărut japonezul Takenori Kawagoe (Mama Mia) și Cătălin Tineiu (FC Hermannstadt).

Cei doi, alături de portarul Ștefan Dobre (CNP Timișoara) nu sunt semnați. ”Ripi” nu l-a reținut pe un alt goalkeeper testat, Alex Oprița (Bălești), dar nici pe atacantul Claudiu Matiș (ex-Ghiroda). Nu a rămas nici Denis Casian (CNPT).


O situație aparte e cea a atacantului Andrei Apostol, jucătorul Ceahlăului a convins, dar nu a putut efectuat deplasarea în Ungaria din cauza unor probleme personale.

Pe lângă Anghelina, Păduraru și Monea, jucători contractați deja, Ripensia are și alte două nume noi în Ungaria, unde e posibil să apară și alte nume pe parcursul stagiului. E vorba de mijlocașul stânga Cătălin Tineiu (19 ani), care în sezonul trecut a marcat zece goluri în 26 de partide pentru Performanța Ighiu în C5, club unde a fost împrumutat de Hermannstadt. Pe lângă acesta roș-galbenii îl testează și pe niponul Takenor Kawagoe (22 de ani), mijlocaș care a înscris de două ori în 13 apariții pentru Mama Mia Becicherecu Mic în C4.

Timișorenii din Ciarda au și un staff tehnic ușor schimbat. Gyuri Stoianov a revenit în club și totodată în postura de antrenor cu portarii, poziție ocupată în ediția trecută de Marius Pârva. Radu Suciu (director sportiv), Ciprian Urican (antrenor principal), Silviu Nişu (preparator fizic) şi Marian Cotoşpan (medic) sunt ceilalți membri ai staffului.

Lotul Ripensiei la Bekescsaba:

Iulius Rădulescu, George Păduraru, Ştefan Dobre (portari); Adrian Popa, Mihai Hecsko, Flavius Vlădia, Marius Toma, Alin Burdeţ, Claudiu Apro, Călin Toma, Gabriel Stoi, Marian Anghelina, Takenori Kawagoe, Adrian Zaluschi, Adrian Ungureanu, George Monea, Cătălin Tineiu, Andrei Dumiter, Cătălin Bădăuţă şi Răzvan Cluci (jucători de câmp).

Marţi, 10 iulie, de la ora 18.00, Ripensia va întâlni UTA în primul test din Ungaria și totodată al treilea al verii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.