Ripensia a fost învinsă de UTA în primul test din Ungaria. Cu...

Ripensia a fost învinsă de UTA în primul test din Ungaria. Cu cine vor juca roș-galbenii joi

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a disputat azi a treia partidă de verificare a verii. În primu joc din cadrul stagiului de pregătire maghiar elevii lui Ciprian Urican au cedat în fața colegei UTA, scor 0-2. Roș-galbenii au avut și la acest meci jucători folosiți în premieră. Cătălin Tineiu a fost titular iar niponul Takenori Kawagoe a intrat pe parcurs.

Aflați de duminică la Bekescsaba, pentru un cantonament de opt zile, ripensiștii au disputat azi primul amical în orașul maghiar.


După victoriile la pas cu divizionarele D Ciacova și Dudeștii Vechi, roș-galbenii s-au recunocsut învinși în fața arădenilor. La pauză a fost 0-0, dar nu fără evenimente. Dumiter a avut un șut respins de Bodea cu ajutorul transversalei. O bară a avut și UTA prin Pop în finalul reprizei. La reluare arădenii nu au mai irosit ocaziile. În minutul 60 Manea a deschis scorul cu o lovitură de cap din apropiere iar cinci minute mai târziu David Pop a marcat cu o reluare din șapte metri.

Următorul joc al Ripensiei în Ungaria va fi joi, 12 iulie, de la ora 18 (ora României), la Szeged. Adversarul roș-galbenilor vor fi localnicii de la Szeol, grupare clasată pe locul 5 în seria ”Kozep” a Ligii a III-a maghiare.

Ripensia Timişoara: Păduraru – A. Popa, Burdeţ, Hecsko, C. Toma – Stoi, M. Toma – Tineiu, Zaluschi, Monea – Dumiter. Au mai evoluat: Dobre, Rădulescu – Vlădia, Apro, Kawagoe, Anghelina, Cluci, Ungureanu şi Bădăuţă. Antrenor: Ciprian Urican.

UTA: Bodea – Costin, Benga, Opriş, Copaci – Oprea, Tănase – Stahl,  Matei, Petra – Pop. Au mai jucat: Jovetic – Popa, R. Iuga, R. Gheorghe, Gall, Suslak, Cubleşan, Manea, Dan, Janos şi David Popa. Antrenor: Ionuţ Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.