Schimbări importante pentru Tarom. Compania aeriană va lansa noi curse și își...

Schimbări importante pentru Tarom. Compania aeriană va lansa noi curse și își va mări flota

0
DISTRIBUIȚI

Schimbări importante pentru Tarom, care se doresc să fie concretizate în următoarele luni. Compania aeriană analizează deschiderea unor noi rute de zbor, dar și investiții în dezvoltarea flotei.

Într-un interviu pentru news.ro, directorul general al Tarom, Werner Wolff, a spus că vor fi lansate curse directe înspre Odesa, Tbilisi, Baku și Erevan, care vor putea fi dinsponibile cel mai probabil până la toamnă. În plus, sunt premise semnificative ca flota să se mărească cu alte 18 aeronave.


Pentru cinci dintre ele sunt negocieri avansate, iar alte 13 vor sosi anul viitor.

„Cele patru rute sunt încă în discuţii cu partenerii noştri, sunt prevăzute în programul de vară, cel mai probabil din august. Vom deschide în acest an noi rute de zbor, interne şi externe. Din această vară, Tarom are zboruri directe spre Stuttgart, din Sibiu sau Timişoara şi la Paris, din Cluj şi Timişoara. De asemenea, am deschis rutele Cluj-Iaşi, Iaşi-Timişoara. Iar pentru acest sezon estival, Constanţa este conectată la Satu Mare, prin cursele Tarom”, a declarat directorul general al Tarom, Werner Wolff pentru sursa menționată anterior.

Tarom se gândește și la o colaborare cu Air Canada, care la începutul acestei veri a lansat o cursă directă din București, înspre Canada. De asemenea, Werner Wolff a mai spus că va continua mărirea flotei, dar și că se ia în calcul o cursă directă înspre Asia.

„Ne dorim avioane cu maximum şase ani vechime, care sunt, practic, ca noi, pentru că pot zbura 40 de ani. Nici nu am cum să aduc acum un avion cu zero mile zburate, el nu există, pentru că toată producţia este prevândută până în 2023”, a afirmat Werner Wolff.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.