Seară de povești hardcore într-o locație de vis alături de Implant pentru...

Seară de povești hardcore într-o locație de vis alături de Implant pentru Refuz FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-330167510">

Seria de concerte organizate sub genericul Moon.Light, departe de betoanele orașului în minunata locație The Village situată în satul Buzad, a continuat cu un recital de nota zece plus susținut de cei de la Implant Pentru Refuz. Atmosfera concertului a fost una interesantă în primul rând din cauza locației, o oază de liniște și relaxare, în care fiecare spectator se simte parte dintr-o „familie“, sentiment care reușește să distrugă „barierele“ care se nasc de obicei între artiștii aflați pe scenă și public. Evenimentul nu a început sub cele mai bune auspicii, căci o furtună strașnică s-a abătut asupra locului tocmai în momentul când Implant pentru Refuz intenționau să facă soundcheck-ul. Din fericire, vremea și-a revenit și băieții au „tras“ un concert magic, cu povești interesante. Alături de băieți s-a aflat și Gabriel Almași care, cu tereminul de pe scenă, a colorat recitalul, iar invitata specială Oana Vidoni a adăugat și ea un plus de șarm acestei seri, care s-a terminat cu un foc de tabără.

Seria de concerte sub genericul Moon.Light continuă cu Blazzaj (15 septembrie) și Luna Amară și Les Nuages (6 octombrie), dar până atunci în mirifica locație situată la poalele Dealurilor Lipovei, cei de la Essential Experience pregătesc o sărbătoare „mai altfel“, sub numele de ElectroRuga, care va avea loc în 1 și 2 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.