Sorin Supuran, demitere fulger din funcția de director al Societății de Transport...

Sorin Supuran, demitere fulger din funcția de director al Societății de Transport Public Timișoara UPDATE Reacția fostului director

0
DISTRIBUIȚI

Sorin Supuran a fost schimbat din funcția de director al Societății de Transport Public Timișoara după un consiliu de administrație fulger, convocat astăzi. În locul său a fost numit adjunctul său, Nicolae Bitea, au declarat mai multe surse din interiorul societății. Decizia vine după ce ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Supuran l-a contrazis pe primarul Robu afirmând că ”nu va rămâne doar plata cu telefonul.


Vom pune publicul la dispoziție mai multe sisteme de taxare, inclusiv cititoare de carduri bancare, plată prin SMS, orice sistem. Călătorii trebuie să aleagă.Vrem să avem mai multe modalități de plată. Nu putem obliga cetățenii să folosească doar o aplicație pentru plată. Cea cu telefonul va fi una dintre opțiuni”. De asemenea, acesta a susținut că s-au găsit soluții pentru plata salariilor care ar ajunge la zi în luna septembrie. Supuran a fost numit ca director în 30 mai.

Acesta a fost unul dintre motivele invocate în cadrul ședinței de consiliu de administrație. În comunicatul de presă semnat de Cosmin Ligius Buboi, președintele CA, se susține ”printre motivele se numără neplata salariilor la timp, cererea de majorare a propriului salariu având în vedere situația în care se află societatea  și crearea unei situații tensionate printre angajați”. Supuran nu a participat la ședința de consiliu de administrație, fiind plecat din țară.

UPDATE Sorin Supuran a declarat că „aștept să mi se comunice în scris. Este un atribut al Consiliului de Administrație să numească și să revoce. Așa au considerat ei de cuviință să procedeze… Am primit un telefon, am înțeles că mi se impută neplata salariilor… E o problemă pe care am rezolvat-o parțial, în proporție de peste 50%. Aștept decizia în scris și voi vedea ce voi face în continuare. Probabil că încurcam lucrurile și trebuie să mă odihnesc”. Fostul director a respins acuzația legată de delegare, afirmând ”nu este o chestiune adevarată. E prost înțeleasă”. Supuran a afirmat că delegarea lui Demaio era pentru a contrasemna actele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.