Sute de amenzi acordate în weekend, în trafic. Cele mai interesante cazuri...

Sute de amenzi acordate în weekend, în trafic. Cele mai interesante cazuri depistate de agenţii rutieri

0
DISTRIBUIȚI

Şoferii care şi-au făcut de cap în trafic la sfârşitul săptămânii trecute şi au fost prinşi de poliţiştii rutieri au plătit pentru ilegalităţile comise. Timp de trei zile, în perioada 27 – 29 iulie, oamenii legii din Timiș au acordat 240 de sancţiuni contravenţionale, într-o acţiune de rutină.

Unul dintre cele mai deplasate cazuri au fost înregistrate pe străzile din Timişoara, ieri, 29 iulie.


Deşi era băut bine, un bărbat de 30 de ani se afla la volan, până când a fost oprit de agenţii rutieri, care l-au testat cu etilotestul. Valoarea rezultată a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce l-au condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice şi a-i fi stabilită cu exactitate alcoolemia, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracţiunea comisă.

Tot în aceeaşi perioadă, un tânăr de 21 de ani a fost depistat în timp ce conducea în localitatea Ţipari, deşi nu avea permis de conducere. Mai mult, autoturismul în care se afla avea numere de înmatriculare ce aparţineau unui alt autovehicul. În acest caz poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui autovehicul de o persoană care nu deţine permis de conducere, respectiv conducerea de către o persoană a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea de către o persoană a unui autovehicul avânt montate numere false de înmatriculare.

În aceeaşi perioadă au fost reţinute 26 de permise de conducere şi au fost constatate 11 infracţiuni în trafic. Alte două certificate de înmatriculare au fost retrase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.