Tânăr prins de jandarmi în timp ce se pregătea să vândă droguri,...

Tânăr prins de jandarmi în timp ce se pregătea să vândă droguri, la Timișoara. Ce substanțe avea asupra sa

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Timișoara, care se pregătea să vândă droguri, a fost surprins de jandarmi în timp ce își aștepta clienții, în mașină, pe o stradă din oraș.

„În seara zilei 14 iulie 2018, în jurul orelor 22.10, lucrătorii compartimentului Cercetare Documentare din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, au depistat pe strada Gării din Timișoara un autoturism marca Ford de culoare albastru, în care se afla un tânăr în vârstă de 30 ani domiciliat în Timișoara.


Lucrătorii CCDOC au cerut prin intermediul dispeceratului unității sprijinul echipajului de jandarmi aflat în serviciu de intervenție, în vederea identificării tânarului și efectuării unui control preventiv atât al acestuia precum și al autoturismului în care se afla. În urma efectuării celor menționate mai sus, au fost găsite asupra tânărului și în interiorul autoturismului în care se afla un număr de 15 pliculețe de plastic, 16 pungi transparente și șapte folii de aluminiu, toate conținând fragmente vegetale de culoare verde-olive, precum și un pliculeț de plastic în care se aflau nouă pastile de culoare gri”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara.

Bănuiala jandarmilor cu privire la cele descoperite a fost confirmată de către posesorul acestora în urma declarației verbale pe care tânărul în vârstă de 30 ani le-a făcut-o, și anume că, fragmentele vegetale găsite asupra sa erau droguri, mai exact muguri de canabis, dar și pastile cu efect ecstasy, pe care acesta le achiziționase în scopul revânzării către persoane cunoscute de acesta drept consumatori, locul unde acesta a fost depistat de jandarmi fiind și locul de întâlnire cu cumpărătorii.

Documentația întocmită de către jandarmi împreună cu cele ridicate de la suspect, au fost predate către Brigada de Combatere a Crimei Organizate din cadrul IPJ Timiș în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.