Timişoreanul Dorin Rotariu a schimbat campionatul. A fost împrumutat de Bruges la...

Timişoreanul Dorin Rotariu a schimbat campionatul. A fost împrumutat de Bruges la o formaţie de tradiţie din Olanda VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: AZ / Facebook

Dorin Rotariu îşi continuă cariera internaţională cu o mutare în Olanda. Timişoreanul în vârstă de 22 de ani a fost împrumutat de FC Bruges la AZ Alkmaar. În ediţia trecută de campionat el a evoluat la Mouscron, în Belgia.

Noul său club va avea şi opţiunea de a-l achiziţiona definitiv la finele sezonului. Alkmaar e unul dintre numele importante din fotbalul olandez. AZ a câştigat de două ori titlul în „Ţara Lalelelor”, de patru ori Cupa şi de două ori Supercupa Olandei. Dorin Rotariu a fost şi în atenţia celor de la Heerenveen. De asemenea FCSB l-a dorit, dar jucătorul a avut altă opţiune.


La AZ Rotariu jr. va purta numărul 14. Bănăţeanul a avut la prezentarea sa şi un mesaj de pe stadion pentru fanii noii sale echipe.

În sezonul trecut Rotariu a evoluat tot sub formă de împrumut, dar la Royal Excel Mouscron, club pentru care a marcat 11 goluri în 30 de apariţii.

UPDATE ”Știam de aseară de mutare. E foarte încântat de ce a găsit acolo, mult față de ce e la Bruges și în Belgia. Olandezii au infrastructură superioară. A fost urmărit de foarte mult timp. Chiar de antrenorul lor principal, care a fost la Anderlecht. A avut ofertă și din Portugalia și de la Dinamo Moscova… A avut ghinionul că antrenorul Leko de la Bruges nici nu l-a testat. A avut ofertă și de la FCSB și Craiova, dar primordial e să joace afară, e foarte tânăr. E bine că s-a transferat înainte de ziua sa de naștere, e tânăr, are viitorul în față. Acum depinde de el. Totodată și fizic a crescut foarte mult în ultimul timp”, a declarat Ilie Rotariu, tatăl fotbalistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.