Timișoreanul K-lu concurează la competiția The DJ Scratch Challenge. Vezi cum poți...

Timișoreanul K-lu concurează la competiția The DJ Scratch Challenge. Vezi cum poți să îl susții VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Artistul timișorean K-lu participă la competiția The DJ Scratch Challenge

Artistul timișorean K-lu participă la competiția The DJ Scratch Challenge, concurs în urma căruia câștigătorul va reprezenta România la compeția internațională Clash of the Titans ce va avea loc la Berlin, în perioada 31 August – 2 Septembrie, în cadrul Sample Music Festival. „Pe lângă juriu are și publicul un cuvânt de spus, iar dacă îți place de cineva sau vrei să mă susții, o poți face aici“, spune artistul timișorean, pe numele său adevărat Alin Constantin.


Votul se desfășoară până în data de 6 iulie. K-lu este prezent pe scena electronică de 13 ani şi promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks.

În data de 1 mai a acestui an, K-lu a lansat un nou album care poartă numele de „Operațiunea Monștrii“. Printre piesele care se regăsesc pe acest material sonor se numără „Ascultă“, „Vreau“, „Maestrul lejer“, „Bucuria nebunilor“, „Pac pac“ sau „Film educativ“.

Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din K-lu un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass-media. Albumul lui de debut, „Chestii, socoteli“, conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu, şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.