Timișorenii de la The Different Class au lansat o nouă melodie și...

Timișorenii de la The Different Class au lansat o nouă melodie și pregătesc o campanie pentru fanii lor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

The Different Class a lansat ”Allow”, ultima piesă de pe noul lor EP ce poartă același nume. Aceasta este una energetică, iar cei de la The Different Class sunt foarte entuziasmați de încheierea acestui prim capitol din campania #TDC3031.

„Am vrut sa încheiem ‘Allow’ cu o piesă ce surprinde vibe-ul general al EP-ului și consolidează direcția muzicală pe care o explorăm în acestă campanie. Piesa ‘Allow’ este despre energie transferată între oameni, iubire, extaz, disperare, despre drumul sinuos pe care merge fiecare om și, cel mai important, despre faptul că niciodată nu e prea târziu să „ieși din prăpastie”, ajutat de altcineva sau de tine însuți. Uneori ne simțim pierduți în spațiu și sentimentul de singurătate te face să te simți detașat într-o lume de oameni dezorientați, însă uneori este suficient să lași (allow) lucrurile sa vină spre tine și totul poate să ia o formă minunată.


Pentru unii, ‘Allow’ poate fi o cursă nebună într-o mașină Mad Max prin deșert. Fiecare poate să lase ce vrea să vină la el”, ne spune Cris Paul, vocalistul trupei TDC.

„În colaborarea cu Sași (producătorul muzical), am reușit să finalizăm primele cinci piese pe care le-am grupat într-un EP ce va putea fi cumpărat pe toate platformele de distribuție online. Fiecare piesă abordează diferite palete sonore și explorează noi teritorii neatinse de TDC până în prezent. Căutarea în sine a fost o experiență incredibilă, ieșirea din zona de confort fiind mereu o provocare. În perioada ce urmează intenționăm să scriem mai multe piese în limba română și să inițiem primele producții video pe noile materiale TDC”, ne spune Seian Scorobete, basistul și inginerul de înregistrări al trupei.

”Allow”, la fel ca celelalte piese de pe EP a fost lansată în cadrul emisiunii ”Îmi place să LogOut” cu Bogdan Șerban. Acest release poate fi cumpărat de pe toate platformele de distribuție online și se va putea asculta pe Youtube, Spotify și Bandcamp.
„În viitorul apropiat vom demara și o campanie de crowd funding cu scopul de a continua dezvoltarea proiectului invitându-i pe toți oamenii cărora le place muzica noastră să comande în avans albumul ce va ieși la începutul anului viitor și să primească diverse materiale TDC, tricouri, stickere și alte surprize despre care vom anunța mai multe pe parcurs“, au declarat timișorenii care alcătuiesc formația The Different Class.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.