Timișorenii de la Ordinul Negru lansează cel de-al optulea disc din carieră...

Timișorenii de la Ordinul Negru lansează cel de-al optulea disc din carieră cu un concert la Rockstadt Extreme Fest VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Timișorenii de la Ordinul Negru se pregătesc de lansarea celui de-al 8-lea album

Formația timișoreană de Black Metal Ordinul Negru pregătește lansarea celui de-al optulea material discografic din carieră, Faustian Nights, eveniment care va avea loc în data de 30 iulie prin intermediul casei de discuri Loud Rage Music. Trupa va lansa live acest disc printr-un concert care va avea loc în cadrul Rockstadt Extreme Fest, unde timișorenii vor cânta pe data de 3 august. Ca în fiecare an, cele mai cunoscute nume de pe scena metal vor ajunge în perioada 2-5 august, la Râşnov, unde se va desfăşura Rockstadt Extreme Fest 2018.


Printre celelalte formații care vor evolua în cadrul acestui eveniment se numără W.A.S.P., Obituary, Enslaved, In Flames, Brujeria, Amorphis, Converge, Belphegor, Goathwore și mulți alții.

Noul album al timișorenilor îl urmează la distanță de trei ani pe precedentul, Sorcery of Darkness, care a avut parte de o recepție deosebită atât din partea presei de specialitate, cât și a fanilor, și conține opt piese cu o durată totală de 47 de minute. Noul material este compus din piese mai scurte și mai dinamice decât precedentele și este fără îndoială cel mai bun din cariera de 14 ani a trupei.

În luna iunie a acestui an, Ordinul Negru a lansat videoclipul piesei “Killing Tristan” ca o primă parte dintr-o serie la care se lucrează ca suport pentru albumul Faustian Nights. Videoclipul este realizat de Mihai Surdea cu sprijinul celor de la Electronic Resistance și este o foarte bună oportunitate pentru a prezenta într-o esență complexă vizual conceptul acestui album și a elementelor definitorii în jurul cărora trupa a gravitat în ultimii ani. Coperta noului album a fost semnată de artistul și prietenul apropiat al trupei, Alexandru Daș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.