Tinerii de la Funky Hats au reprezentat Timișoara la festivalul Vibe VIDEO

Tinerii de la Funky Hats au reprezentat Timișoara la festivalul Vibe VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Tinerii de la Funky Hats au reprezentat Timișoara la festivalul VIBE

Formația timișoreană Funky Hats a reprezentat orașul nostru în cadrul festivalului VIBE care a avut loc la începutul acestei luni la Târgu Mureș, unde tinerele talente au lăsat o impresie cât se poate de pozitivă în rândul spectatorilor.

La sfârșitul lunii martie, tănăra formație de la Şcoala de Muzică şi Arte Artsoma, formată din cursanţi înscrişi în programul „Kids In A Band“ a susținut un recital în deschiderea concertului Vița de Vie care a avut loc în Reflektor Venue, unde au beneficiat deasemenea de aplauze sincere.

Trupa alcătuită din Fodor Zsuzsi, Kelemen Mark, Szabó Abigél, Tóth István şi König Dávid a obținut anul trecut premiul întâi în cadrul concursului „Young Musicians on the stage” Timișoara.


În programul muzicienilor se regăsesc cover-uri după artişti ca Red Hot Chili Peppers, John Mayer, Kaleo, Free, dar și primele trei piese proprii, cea mai recentă dintre ele find „Van még idő“, melodie care a fost lansată cu ocazia apariției lor înaintea celor de la Vița de Vie din Timișoara.

Sursa foto: D&D Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.