Tragedie în cartierul Kuncz din Timișoara. Un minor a ucis un copil...

Tragedie în cartierul Kuncz din Timișoara. Un minor a ucis un copil după ce a lovit mai multe persoane cu mașina

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr a intrat cu o mașină cu numere de Arad în mai mulți oameni pe care îi cunoștea. O fetiță de doar 3 ani a murit, iar alta de 13 ani este în stare gravă la spital. De frica romilor din cartier, șoferul a rupt-o la fugă.

Incidentul s-a petrecut pe strada Zefirului din cartierul Kuncz, iar din primele informații, victimele sunt rude cu șoferul de ocazie, transmite aradon.ro. În afară de fete, o bătrână a fost lovită de oglinda mașinii.

Tragedia a fost precedată de un scandal izbuncnit în fața unui local din apropiere. Tatăl băiatului vinovat a povestit, conform sursei citate, că fiul lui nu are permis de conducere, pentru că nici măcar nu a împlinit 18 ani. Fetele lovite cu mașina sunt verișoarele lui, iar femeia este bunica lui. Și tatăl lui se afla la bar în momentul în care a izbucnit scandalul, dar spune că fiul lui a fugit acasă și a furat cheile și mașina.

„O luat mașina și o dat peste oamenii ăștia.


Ce să-i fac, merge la pușcărie, eu îl predau. N-are nici permis, n-are nimica. Are 17 ani jumate, 18 face acum. Nu știu nimic, am fost la birt încolo eu. S-a certat la birt. A mers acasă, a furat cheia din dulap și a fugit cu mașina. O dat peste nepoții mei, femeia bătrână este mama mea, nu știu unde o fugit, s-o fi ascuns pe aici, acum îl caut și eu”, a povestit tatăl băiatului, conform aradon.ro.

Totul a început în bar, unde tânărul vinovat s-a certat cu tatăl fetelor, adică unchiul lui, au povestit martorii. După ce a furat mașina tatălui, băiatul de nici 18 ani a rupt-o la fugă, de frica celor cu care se certase la birtul din cartier. Tot martorii spun că individul a intrat intenționat cu mașina în rudele lui.

Prima dată a acroșat-o pe bunica lui, după care a intrat cu autoturismul în verișoara cea mare, care acum se află în comă la spital, dar și într-o altă fată de aproape 16 ani.

Mai apoi a ajuns să intre în copila care a murit, verișoara lui de numai 3 ani. A prins-o sub mașină și a târât-o câțiva metri sub autoturism. Individul și-a continuat drumul, iar într-o curbă a pierdut controlul mașinii și s-a oprit cu ea în poarta unei case, după care a fugit.

Tânărul vinovat a fost găsit de polițiști în zona Pieței Traian, fiind dus la audieri.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.