Tranșeele săpate în Piața Mărăști, pericol în continuare pentru șoferi. Vezi reacția...

Tranșeele săpate în Piața Mărăști, pericol în continuare pentru șoferi. Vezi reacția primarului Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Șoferii riscă, cel puțin până la sfârșitul lunii august, să ajungă cu mașinile în tranșeele săpate în zona Pieții Mărăști din Timișoara pentru că semnalizarea lucrărilor va rămâne la fel de proastă până acum.


Primarul Nicolae Robu a declarat, ieri că ”nu se lucrează de vreo două luni pentru că încă nu a fost dată descărcarea arheologică. Am fost informat că s-ar fi dat în comisia de monumente la Ministerul Culturii, dar nu s-a primit undă verde pentru reluarea lucrărilor”.

Edilul a admis că sunt probleme cu semnalizarea lucrărilor, dar nu pare îngrijorat de riscurile care există. ”Este adevărat că semnalizarea nu este făcută la modul cel mai inspirat. Am mai avut sesizări în acest sens. Am intervenit pe lângă SDM, pentru că SDM face lucrarea, și răspunsul a fost, am primit și poze, că cineva fură elementele de semnalizare. Mi-au arătat – noi le-am pus de trei ori. Adevărul e între ele. Le-am spus că din start nu au făcut semnalizarea cea mai bună. Asta am văzut și eu. Sunt scăpări acolo”, a afirmat primarul.

Nicolae Robu a susținut că odată cu finalizarea unei noi benzi în intersecția de la Piața Mărăști traficul va fi ”sensibil fluidizat” și că lucrările ar trebui finalizate până la începerea școlii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.