Ucigaşii taximetristului, din nou în locul unde au comis crima, pentru reconstituire

Ucigaşii taximetristului, din nou în locul unde au comis crima, pentru reconstituire

0
DISTRIBUIȚI

Teribilul eveniment care a avut loc la mijlocul lunii trecute, în noaptea de 12 spre 13 iunie, la Darova, acolo unde un taximetrist a fost omorât de doi tineri, a fost reconstituit astăzi, alături de criminalii bărbatului care avea 77 de ani. Cu toate acestea, deşi a fost refăcută întreaga scenă, nu a reieşit nimic nou faţă de declaraţiile pe care le-au dat iniţial făptaşii, scrie opiniatimisoarei.ro.

Reconstituirea evenimentului a început azi-dimineaţă, pas cu pas.


Însoţiţi de mascaţi, adolescenţii au mers mai întâi la casa vecinului pe care şi-au propus iniţial să îl omoare, pentru a-i fura maşina. Întrucât nici acest plan, nici cel de a lua o altă maşină la ocazie, ca ulterior să-l omoare pe şofer, nu a funcţionat, criminalii au sunat la o firmă de taxi, ca ulterior să aştepte maşina în faţa primăriei din Darova. Apoi, tinerii le-au arătat anchetatorilor cum au procedat atunci când au decis să-i ia viaţa taximetristului de 77 ani.

În pădurea de la Singersig a fost refăcută macabra scenă care s-a derulat de la marginea şoselei şi până în şanţul unde a fost aruncat, fără suflare, bătrânul. După ce l-au abandonat, tinerii au plecat înspre Timişoara, ca mai apoi, în faţa Parcului Copiilor, au rămas fără benzină şi au abandonat autoturismul furat. La fel au făcut şi cu cuţitele folosite să-i ia viaţa taximetristului.

Camerele de supraveghere de la Primăria Darova au fost folosite ca oamenii legii să-i identifice pe criminali. Acum, adolescenţii vor fi puşi în faţa unui specialist în expertiză psihiatrică pentru a se stabili dacă au avut sau nu discernământ în momentul în care au produs crima.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.