Un jandarm și un paramedic, eroi în timpul liber în urma unui...

Un jandarm și un paramedic, eroi în timpul liber în urma unui accident

1
DISTRIBUIȚI

Un accident petrecut ieri pe o șosea din vestul țării a evidențiat, în decurs de câteva minute, atât ce poate fi mai rău în oameni, cât și ce poate fi mai bun.

Aseară, pe DN7, între localitățile hunedorene Spini și Orăștie, un autoturism a acroșat un biciclist, iar șoferul a părăsit locul accidentului, văzându-și de drum.

„Aflat în drum spre Orăștie, sublocotenent Silviu Ungureanu a oprit imediat în afara părții carosabile și i-a acordat primul ajutor biciclistului rănit.


La scurt timp, aflându-se în trafic pe aceeași rută, Andrei Antonie (paramedic), a oprit și el la locul accidentului, acordând ajutorul medical de urgență împreună cu ofițerul deja aflat acolo, până la sosirea echipajului SMURD Orăștie, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municipal Orăștie”, a transmis ISU Hunedoara, cu felicitările de rigoare pentru cei doi din partea comandantului Detaşamentului de Pompieri Orăștie.

1 COMENTARIU

  1. Profesionistii sunt profesionisti si in timpul liber. Nu pot decat sa-i felicit! Sunt tineri, poate vor prinde o zi cand statul roman va ajunge sa aprecieze asemenea oameni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.