Un jucător important pleacă de la BC SCM Timișoara. Care este motivul...

Un jucător important pleacă de la BC SCM Timișoara. Care este motivul pentru care nu a mai semnat contractul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Schimbări importante în angrenajul celor de la BC SCM Timișoara. Unul dintre cei mai importanți jucători, căpitanul Mladen Jeremic, se desparte de alb-violeți după o perioadă de două sezoane și jumătate, în care a pus umărul serios la reușitele trupei de pe Bega.

Jeremic a sosit în capitala Banatului la începutul anului 2016, în ianuarie, și a devenit rapid unul dintre cei mai importanți jucători.


De altfel, în primul sezon în care a evoluat pentru timișoreni, a fost al doilea cel mai bun marcator din Liga Națională. Aflat la final de contract, sârbul a decis să facă o schimbare. „Noi i-am făcut o ofertă de prelungire a contractului. S-a gândit o perioadă, apoi ne-a mulțumit pentru întreaga experiență petrecută la Timișoara. El s-a căsătorit recent cu o voleibalistă de la Agroland Timișoara, care însă se va transfera la formația din Târgoviște, astfel că Mladen vrea să plece la Pitești pentru a fi cât mai aproape de soția sa. Rațiunea de transfer este cea familială, nicidecum financiară”, a precizat Ilie Trițoiu, potrivit site-ului oficial al echipei timișorene.

Există și vești bune pentru „lei”, care l-au convins pe fundașul Octavian Popa Calotă să-și continue aventura în alb-violet. Acesta a sosit la Timișoara în vara anului 2016. „Mă bucur că am semnat un contract pe doi ani și vreau să îi mulțumesc conducerii și antrenorului pentru încrederea acordată. Sper să nu dezamăgesc și să ajut la îndeplinirea obiectivelor. Știu că va urma o reconstrucție, dar am încredere în Mișa Perisic, un antrenor pe care îl cunosc”, a precizat Octavian Popa Calotă.

Acesta se cunoaște cu antrenorul lui BC SCM Timișoara de pe vremea când evolua la Sibiu, acolo unde a petrecut două sezoane, și pentru care a avut cuvinte de laudă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.