Un restaurant de lux din Alpii Elveţieni, creat de masteranzii de la...

Un restaurant de lux din Alpii Elveţieni, creat de masteranzii de la Facultatea de Arhitectură Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-893481558">

Un restaurant de lux amenajat undeva în Alpii Elveţieni, probabil una dintre cele mai scumpe zone din lume, a fost proiectul pe care masteranzii Specializării Mobilier și Amenajări Interioare, din cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara l-au ales pentru a-şi prezenta ideile de design. Acestea au fost reunite în cadrul unei expoziţii care va fi accesibilă celor interesaţi la Biblioteca UPT.

Studenții anului I de la masterul „Tendințe, materiale și tehnologii noi în arhitectura de interior”, au căutat modalitatea perfectă de a-şi pune în valoare ideile, iar astfel s-a născut proiectul intitulat „Amenajare restaurant Flocons de Sel”. Astfel, prin proiectele realizate, aceștia propun câteva posibile variante ale unui restaurant, unul aflat la cele mai înalte standarde ale luxului, situat în Alpii Elvețieni. Atunci când au realizat acest proiect, la realizarea soluțiilor de proiectare propuse ei s-au inspirat din conceptele unei case de mode celebre: Missoni. Proiectele au fost realizate de masteranzii Facultății de Arhitectură și Urbanism în detaliu, incluzând barul, zona de lounge, hol-acces, recepție, garderobe, toalete, sau spații de depozitare.

Expoziția cuprinde 17 lucrări realizate de 17 studenți sub coordonarea cadrelor didactice Cristina-Maria Povian şi Mihai Muțiu. Expoziția va fi deschisă până la mijlocul lunii septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.