Urmele inundațiilor din Timiș. Unde mai intervin pompierii, la trei zile de...

Urmele inundațiilor din Timiș. Unde mai intervin pompierii, la trei zile de la ploile torențiale FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-339387805">

La trei zile după ce ploile torențiale au lovit județul Timiș, pompierii încă mai au de lucru. Astfel, aceștia mai lucrează încă în orașul Făget, pentru evacuarea apelor.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș precizează, astăzi, pe pagina oficială a instituției că ”lucrurile încep să revină la normalitate, nemaiexistând pericol de inundații. Pompierii intervin doar în localitatea Făget pentru evacuarea apei dintr-un beci şi câteva grădini”.

Vă reamintim că, în 19 iulie, Grupa operativă, formată la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, a dispus tirmiterea a mai multor echipaje de pompieri în județul Timiș, în localități precum Bichigi, Ohaba Lungă sau Ierșnic, pentru a interveni după ce șuvoaiele au inundat străzi și gospodării. În total, peste 100 de case și curți au fost afectate de inundații, iar reprezentanții ISU au folosit un întreg arsenal de echipamente specifice pentru a salva bunurile oamenilor.

 

Foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.