UVT recrutează studenți la ei acasă. Lista centrelor de înscriere la universitatea...

UVT recrutează studenți la ei acasă. Lista centrelor de înscriere la universitatea timișoreană din județele de interes

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest timisoara

Universitatea de Vest Timişoara merge în judeţele de unde provin majoritatea studenţilor şi le oferă ocazia candidaţilor la un loc pentru noua sesiune de admitere să se înscrie la concurs chiar acasă la ei.


În acest sens, a deschis cinci centre de înscriere și admitere în jumătatea de vest a țării, în afara Timișoarei.

Măsura este menită a-i ajuta pe cei cu posibilități de deplasare reduse să parcurgă procedura la ei în localitate. Facilitatea face parte dintr-un pachet mai larg, gândit a-i sprijini pe candidați în procesul de înscriere și admitere. Se poate menționa aici, şi posibilitatea de cazare gratuită pe o perioadă de trei zile în unul dintre căminele UVT. „Este o măsură care se înscrie foarte bine în strategia noastră de apropiere față de comunitate. Am identificat o nevoie a tinerilor, a familiilor acestora, și am venit cu o soluție. Există o serie de dificultăți și costuri pe care le implică deplasarea la Timișoara. Cunoaștem aceste realități și am propus o soluție absolut normală pentru o instituție care respectă comunitatea din care face parte”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Pirtea.

Centrele din afara Timișoarei sunt situate în județul Hunedoara – Colegiul Național Decebal, Deva; județul Caraș-Severin – Colegiul Național „Traian Lalescu”, Reșița; județul Mehedinți: Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”, Drobeta-Turnu Severin; județul Vâlcea – Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Râmnicu-Vâlcea, județul Gorj –  Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, Târgu-Jiu

Centrele de înscriere și admitere din județele de mai sus sunt deschise în perioadele 10 – 13 iulie și 6 – 7 septembrie.

Mai menţionăm că UVT scoate la concurs 2072 locuri la buget și 4199 în regim cu taxă, pentru cele 77 de specializări de licență.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.