Vasile Blaga: ”Nu am avut nicio întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis”

Vasile Blaga: ”Nu am avut nicio întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis”

0
DISTRIBUIȚI

Fostul lider al PNL, Vasile Blaga, a declarat că nu s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis şi că este de câteva zile plecat la Mamaia, în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii, pe surse, că cei doi ar fi avut o întâlnire joi, la Palatul Cotroceni, scrie Mediafx.

„N-am avut nicio întâlnire cu preşedintele.


Nici gând. Am văzut şi eu informaţii. Eu de vineri sunt la Mamaia. Sum cu familia la mare şi stau şi eu câteva zile”, a afirmat, pentru sursa citată, fostul lider al PNL, Vasile Blaga.

În spaţiul public au apărut informaţii, pe surse, potrivit cărora joi, la o zi după întâlnirea lui Vasile Blaga în Modrogan cu membri fostului PDL, acesta ar fi avut o întâlnire la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis. Presa a scris că şeful statului i-ar fi comunicat lui Vasile Blaga că este îngrijorat de o posibilă ruptură în PNL şi rămânerea fără un sprijin electoral la alegerile prezidenţiale din 2020. La rândul său, potrivit informaţiilor, pe surse, apărute în spaţiul public, Blaga i-a dat asigurări preşedintelui Iohannis că nu există niciun astfel de pericol şi că partidul îl va susţine în cursa pentru prezidenţiale.

Fostul co-preşedinte al PNL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, după întâlnirea din Modrogan cu aripa ex-PDL, că toţi îşi doresc un partid puternic, în vederea câştigării alegerilor prezidenţiale, în contextul în care PSD se comportă ca „un partid stat”. Acesta a adăugat că în acest sens trebuie îmbunătăţită comunicarea în interioriul formaţiunii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.