Vești proaste de la meteorologi. Ce ne așteaptă până la sfârșitul lunii

Vești proaste de la meteorologi. Ce ne așteaptă până la sfârșitul lunii

0
DISTRIBUIȚI

Vreme de primăvară toată luna iulie, în Banat. Meteorologii anunță că ploile nu vor ocoli județele din vestul țării cel puțin până în data de 22 iulie.


Media valorilor de pe timpul zilei va fi de cel mult 31 de grade Celsius abia după data de 20 iulie, potrivit prognozei pe două săptămâni, realizată de Administrația Națională de Meteorologie la începutul acestei săptămâni.

“În primele zile vremea se va încălzi treptat, astfel că în data de 11 iulie media temperaturilor maxime va atinge 29 de grade. Până la finalul primei săptămâni nu vor mai fi variații termice semnificative. Cea de a doua săptămână va debuta cu o ușoară răcorire (de 1…2 grade în medie), dar din 18 iulie valorile termice diurne vor crește din nou, iar media lor va ajunge, în ultimele două zile de prognoză, la 31 de grade. Tendința generală a temperaturilor nocturne va fi de creștere ușoară și treptată, de la o medie de 15 grade în prima zi, până la 17 grade în ultima”, informează meteorologii.

În Banat vor fi ploi aproape în fiecare zi, dar mai intense și pe arii mai extinse în 10 iulie, precum și după data de 15 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.